neljapäev, 15. oktoober 2015

6.a klass 16.oktoober: Kiviaja tutvustus 1.klassile

I veerandi viimasel päeval tutvustasid 6. a klassi õpilased 1.klassi õpilastele kiviaega ja I veerandil valminud kunstitöid. 6. a klass valmistus eelnevalt mitu päeva rühmades, mida ja kuidas nad väikestele sõpradele  kiviajast ja oma teostest räägivad.








 















17 kommentaari:

  1. Tutvustasin koos Olivia, Emilie, Asmuse ja Miaga esimesele klassile kiviaega. Ülesanne oli raske, sest sa pidid selgitama nii, et teised aru saaksid. Õppisin õpetama väiksemaid lapsi. Vahel küsisid nad ka selliseid küsimusi millele sa ise vastust ei teadnud.

    VastaKustuta
  2. Ma õppisin et tunni andmiseks on vaja rohkemat kui teadmisi. Kõige keerulisem oli asjade seletamine nii et õpilased(: aru saaksid, sest nende sõnavara ja teadmised on nii väiksed.

    VastaKustuta
  3. Rääkisime 1.klassile kiviajast. Kõige raskem oli seletada neile teemast ilma kasutamata sõnu, millest nemad aru ei saa. Sellest sain ma ka õppida natuke õpetamisoskust.

    VastaKustuta
  4. Ma õppisin seda, et pean oskama väiksematele lastele seletada neile arusaadavalt .Kõige keerulisem oli nende küsimustele vastata, et naad saaksid aru.

    VastaKustuta
  5. Meie enda grupiga arutasime lõpus omavahel, et mis oli kõige raskem ja kõik olid arvamusel, et siiski väikeste laste küsimustele vastamine oli suhteliselt keeruline, sest nad võivad küsida selliseid asju mille peale sa ise pole näiteks mõelnudki kunagi.Ma õppisin, et mul tuleb arvestada sellega, et ma pean seletama nii, et väiksemad saaksid ka aru, sest omavahel on seda lihtne seletada.

    VastaKustuta
  6. Minumeelest oli lahe seletada endast väiksematele. Kõige raskem oli vastata küsimustele millele ise pole kunagi mõelnud. Võiks olla selliseid ülesandeid veel!

    -Asmus

    VastaKustuta
  7. Õppisin seda et asju lahti seletamine pole just kerge. Kõige keerulisem oligi seletamine 1 klassile sest pead keerulised sõnad oma sõnadega 1 klassile välja seletama.

    VastaKustuta
  8. Ma õppisin sellest õpetamisest, et kui raske tegelikult on õpetada teemat, sest sa pead peaaegu kõike teemast teadma, et vastata küsimusi.

    -Ivo

    VastaKustuta
  9. Õppisin seda et asju lahti seletamine pole just kerge. Kõige keerulisem oligi seletamine 1 klassile sest pead keerulised sõnad oma sõnadega 1 klassile välja seletama.

    VastaKustuta
  10. Õppisin seda et asju lahti seletamine pole just kerge. Kõige keerulisem oligi seletamine 1 klassile sest pead keerulised sõnad oma sõnadega 1 klassile välja seletama.

    VastaKustuta
  11. Õppisin seda et asju lahti seletamine pole just kerge. Kõige keerulisem oligi seletamine 1 klassile sest pead keerulised sõnad oma sõnadega 1 klassile välja seletama.

    VastaKustuta
  12. Ma õppisin seda, et väiksematele tuleb seletada paremini, et nad aru saaksid. Kõige raskem oligi neile seletamine, sest nad ei pruugi kõigest aru saada.

    VastaKustuta
  13. Ma õppisin sellel tunnil kuidas väiksematele asju seletada nii,et nad sellest aru saaksid. Kõige raskem oli vastada väiksemate küsimustele,kuna nad küsisid selliseid asju mille peale ise ei tuleks.

    VastaKustuta
  14. Oli tore et saime asju üle korrata. Mõnedele küsimustele oli natuke raske vastata.

    Emilie

    VastaKustuta